Butikkleder – Kan dette være noe for deg?

Kan dette være noe for deg?

Norsk Brukshundsports forbund har en egen nettbutikk.

Butikken drives på dugnad, med en ansvarlig butikkleder. De siste 6 årene har det vært Inger Faugstad som har hatt denne jobben. Kunne du tenke deg å være den nye lederen for NBF sin nettbutikk, så ta kontakt med sekretaer@norsk-brukshundsport.no. Du vil da bli videreformidlet til Inger Faugstad for en orientering om NBF butikkens drift.
Med NBF butikken ønsker vi å gi Brukshundfolket mulighet til å kjøpe de produktene man kan ha behov for, når man utøve brukshundsporten.

Vi prøver å holde vareutvalget på mellom 50 og 60 varelinjer og leter etter ting som er av god kvalitet. Målet er ikke å tjene stor penger på dette, men å tilby varene til en grei pris. Vi jobber med å finne gode, varige og brukervennlige varer, og tar gjerne imot innspill på varer man ønsker i butikken.

Butikken ble i 2019 momsregistrert og det er egen regnskapsfører for driften. All handel er i utgangspunktet nettbasert og varer sendes ut pr. post. Butikken kan også være fysisk til stede på kurs, Brukshundkonferansen mm hvis det passer for butikklederen.